Even voorstellen….

Juf Elly en juf Ria zijn onze juffen. Juf Ria geeft les op maandag, dinsdag en woensdag en juf Elly op donderdag en vrijdag.

We werken m.b.v. weektaken. Deze taak is gemaakt op drie niveaus, zodat we allemaal aan onze trekken komen.

Natuurlijk zijn we in  groep 7/8  druk bezig ons voor te bereiden op het voortgezet onderwijs.

’s Ochtends voor de pauze is er tijd voor stillezen en rekenen. Na de pauze besteden we aandacht aan taal, spelling en zelfstandig werken. De middagen gebruiken we voor de zaakvakken, Engels en de creatieve vakken. Vrijdag hebben we GVO of HVO van juf Cathinka en juf Gera.

Aan het leren plannen besteden wij veel aandacht. We gebruiken daarvoor een schoolagenda. Iedere week plannen we ons zelfstandig werk in. Bij dit zelfstandige werk wordt rekening gehouden met het niveau van iedere individuele leerling. Dit werk mogen we verdelen over de 5 schooldagen. Iedere dag krijgen we 1 lesuur, wat we kunnen besteden aan zelfstandig werken.

Net als op het voortgezet onderwijs moeten we de agenda ook gebruiken voor het plannen van huiswerk.

Wilt u ons volgen gedurende het schooljaar, kijk dan regelmatig op facebook of op de site.